ΤΟ RENAULT SCENIC E-TECH ELECTRIC ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ 2024

ALPINE MOTORSPORTS: ΔΙΠΛΟ ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗ FORMULA 1 ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ENDURANCE
February 12, 2024
RENAULT 5 E-TECH ELECTRIC: ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ POP ΕΙΔΩΛΟ
February 29, 2024
  • Το Renault Scenic E-Tech electric κέρδισε τον τίτλο του ευρωπαϊκού Car of the Year 2024.
  • Compact, ελαφρύ και ευέλικτο για τους δρόμους της πόλης, με τεχνολογία και επίπεδο άνεσης ιδανικό για μεγάλα ταξίδια, το Scenic E-Tech electric εξασφαλίζει αυτονομία 625 km (WLTP).
  • Το Scenic είναι το έβδομο μοντέλο της Renault που ψηφίζεται ως ευρωπαϊκό ‘Αυτοκίνητο Της Χρονιάς’ (COTY).

Το Scenic E-Tech electric κατέκτησε τον τίτλο του Car of the Year 2024. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στην Ελβετία, τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου.

Renault Scenic E-Tech electric

Μετά τον πρώτο γύρο ψηφοφορίας τον περασμένο Νοέμβριο, το Scenic επιλέχθηκε ως ένας από τους επτά φιναλίστ, μεταξύ των: BMW σειρά 5, BYD Seal, Kia EV9, Peugeot E-3008/3008, Toyota C-HR και Volvo EX30.

Ο νικητής επιλέχθηκε από μια κριτική επιτροπή 58 δημοσιογράφων αυτοκινήτων από 22 χώρες. Το Scenic κατέκτησε την πρώτη θέση με 329 βαθμούς. Έγινε έτσι το έβδομο μοντέλο της Renault που τιμήθηκε με τον τίτλο «Car of the Year», μετά τα Renault 16 (1966), Renault 9 (1982), Clio (1991), Scenic (1997), Megane (2003) και Clio (2006).

Renault Scenic E-Tech electric

“Η κατάκτηση του επίζηλου τίτλου «Car of the Year» αποτελεί μεγάλη τιμή για όλους εμάς στο Renault Group και τη Renault. Αυτή η αναγνώριση καταδεικνύει ότι έχουμε κάνει τις σωστές επιλογές: αυτονομία ρεκόρ, γενναιόδωροι και φιλόξενοι χώροι στο εσωτερικό, πλήρως ελεγχόμενο περιβαλλοντικό αποτύπωμα! Προσθέτοντας την οδηγική απόλαυση και τον εξοπλισμό «voiture à vivre», όπως η νέα πανοραμική ηλιοροφή Solarbay ή το σύστημα OpenR Link τελευταίας γενιάς με ενσωματωμένες λειτουργίες Google, το Scenic διαθέτει τα ιδανικά χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες για να εδραιώσει τη θέση του στην ευρωπαϊκή αγορά των EVs.”

Fabrice Cambolive, CEO Renault.

Ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα που εξελίχθηκε πάνω στη μεσαία πλατφόρμα AmpR (πρώην CMF-EV), το Scenic E-Tech electric είναι σχεδιασμένο για όσους αναζητούν ευελιξία. Με μηδενικές εκπομπές ρύπων, ευέλικτο, ελαφρύ (1.890 κιλά) και compact (μήκος 4,47 μ.), το Scenic είναι στο στοιχείο του στους δρόμους της πόλης. Για μακρινά ταξίδια, το Scenic είναι σε θέση να εξασφαλίσει αυτονομία έως και 625 km (WLTP), άνεση, ευρύχωρο εσωτερικό και οδηγική απόλαυση με τεχνολογία τελευταίας γενιάς.

Renault Scenic E-Tech electric

Open

Στα πλαίσια της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, σας ενημερώνουμε ότι οι διαθέσιμοι τρόποι επικοινωνίας με την εταιρεία μας, είναι προσωρινά ανενεργοί. Για να διευκολύνουμε την πρόσβασή σας στο Site και να δημιουργήσουμε μία καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία για εσάς, ενδεχομένως αποθηκεύονται πληροφορίες στον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε για την πλοήγηση με τη μορφή "cookies". Για να περιορίσετε ή να ελέγξετε τα στοιχεία αυτά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σχετικές επιλογές που παρέχουν οι Internet Browsers. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά εδώ.

Close