Η Εταιρία μας

1

AUTOMOTIVO

Ο όμιλος Επιχειρήσεων Θωμά Τρομπούκη - Automotivo αποτελεί έναν από τους σημαντικούς ομίλους αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Είναι εξουσιοδοτημένος Dealer της RENAULT, της DACIA και της CHEVROLET και ταυτόχρονα διαθέτει υπερσύγχρονες μονάδες μεταχειρισμένων οχημάτων, εγκατάστασης υγραεριοκίνησης και φανοποιεία. Από το 1992 μέχρι σήμερα, μέσω στρατηγικών συνεργασιών και επιλογών, ο όμιλος έχει καλύψει όλη την Αττική αναπτύσσοντας το δίκτυο καταστημάτων του. Με καταστήματα σε Γέρακα και Κηφισίας - Χαλάνδρι, ο όμιλος Automotivo στοχεύει στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών του για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών.
Η εδραίωση της Automotivo στον κλάδο του αυτοκινήτου αποτέλεσε σημαντική πρόκληση και μεγάλο στοίχημα για εμάς, και διαφάνηκε μέσα από την ανοδική της πορεία, έχοντας χτίσει βήμα-βήμα σχέσεις εμπιστοσύνης και ασφάλειας με τους πελάτες της.
Επιθυμία μας είναι, με κάθε ευκαιρία να σας ανταποδίδουμε αυτήν την εμπιστοσύνη. Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, στηρίζουμε έμπρακτα και δυναμικά τους παλιούς αλλά και τους νέους πελάτες μας!

2
Open

Στα πλαίσια της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, σας ενημερώνουμε ότι οι διαθέσιμοι τρόποι επικοινωνίας με την εταιρεία μας, είναι προσωρινά ανενεργοί. Για να διευκολύνουμε την πρόσβασή σας στο Site και να δημιουργήσουμε μία καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία για εσάς, ενδεχομένως αποθηκεύονται πληροφορίες στον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε για την πλοήγηση με τη μορφή "cookies". Για να περιορίσετε ή να ελέγξετε τα στοιχεία αυτά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σχετικές επιλογές που παρέχουν οι Internet Browsers. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά εδώ.

Close