Η Renault, επίσημος χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών

Το All new Renault Express Van, στην Έκθεση Foodtech 2021
November 11, 2021
ΤΟ ALL NEW RENAULT KANGOO VAN ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR ΓΙΑ ΤΟ 2022
November 22, 2021

Η Renault, η καινοτόμος εταιρεία με ιστορία 123 χρόνων στην αυτοκίνηση, είναι επίσημος χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών, που θα διεξαχθεί στις 14 Νοεμβρίου 2021.

H Renault, με ιστορία 123 χρόνων, αποτελεί μια από τις πρωτοπόρες αυτοκινητοβιομηχανίες, με διεθνή παρουσία και μία πορεία που έχει χαρακτηριστεί από την καινοτομία, αλλά και την ενεργό συμμετοχή στα κοινά.

Παράλληλα, έχει μια συνεπή πορεία και στο χώρο των αγώνων, συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Formula1 για πάνω από 40 χρόνια, περίοδο κατά την οποία έχει κατακτήσει δύο Παγκόσμια Πρωταθλήματα Οδηγών και Κατασκευαστών.

Η μοναδικότητα της Renault έγκειται στο ότι αφουγκράζεται τις ανάγκες του κοινού και καινοτομεί, δίνοντας λύσεις και πρωτοπορώντας σε πολλούς τομείς. Και είναι ακριβώς αυτή η αγάπη της για τον άνθρωπο και τις ανάγκες του που της χαρίζει ένα ξεχωριστό προφίλ.

Η Renault, επίσημος χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών

Ο άνθρωπος και η προστασία του περιβάλλοντός του είναι που αποτελούν το θεμέλιο λίθο πίσω από την ενεργειακή της στρατηγική, σύμφωνα με την οποία μέχρι το 2025 θα διαθέτει στην αγορά την πιο «πράσινη» γκάμα αυτοκινήτων.

Σήμερα η Renault, μέσω του αποκλειστικού εισαγωγέα στην Ελλάδα, της Τεορέν Μότορς Α.Ε, αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τον άνθρωπο και τις μετακινήσεις χωρίς αποτύπωμα άνθρακα, καθώς ανακοινώνει ότι είναι επίσημος Χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου, που θα διεξαχθεί το διήμερο 13 και 14 Νοεμβρίου 2021.

Ο πρώτος Μαραθώνιος δρόμος έγινε στις 10 Μαρτίου 1896, κατά τη διάρκεια των Α’ Πανελληνίων Αγώνων Στίβου και ήταν αγώνας πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Από τότε, ο Μαραθώνιος άρχισε να κερδίζει συνεχώς σε δημοτικότητα και σήμερα είναι ένα από τα δημοφιλέστερα αθλήματα του στίβου. Αγώνες Μαραθωνίου δρόμου διεξάγονται όχι μόνο στο πλαίσιο των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, αλλά και μεμονωμένοι, με μαζική συμμετοχή αθλουμένων.

Η Renault, επίσημος χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών

Ο Μαραθώνιος της Αθήνας ξεκίνησε με την σημερινή του μορφή το 1983 με την ονομασία «Διεθνής Αγωνιστικός Μαραθώνιος Ειρήνης Αθηνών Γρ. Λαμπράκης». Συνέχισε με την ίδια ονομασία μέχρι το 2001, όπου μετονομάστηκε σε «Κλασσικός Μαραθώνιος Αθηνών Γρ. Λαμπράκης», ενώ το 2014 πήρε την σημερινή του ονομασία «Μαραθώνιος Αθήνας. Ο Αυθεντικός» αφιερωμένος στον ειρηνιστή Γρ. Λαμπράκη.

Οι 30.000 δρομείς που θα συμμετέχουν προέρχονται από 83 διαφορετικές χώρες και από 100 διαφορετικές εθνικότητες, ενώ θα λάβουν μέρος στους αγώνες 5.000 μέτρων, 10.000 μέτρων και του κλασσικού Μαραθωνίου δρόμου.

Η Renault, στα πλαίσια της επίσημης χορηγίας του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών, θα διαθέσει έναν πολυπληθή στόλο οχημάτων, που εκπροσωπούν όλη τη σύγχρονη γκάμα της. Μια γκάμα που χαρακτηρίζεται για την υψηλή εμπλεκόμενη τεχνολογία, είτε πρόκειται για μοντέλα που εξοπλίζονται με κινητήρες διπλού καυσίμου (βενζίνης / LPG), είτε πρόκειται για υβριδικά συστήματα κίνησης.

Η Renault, επίσημος χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών

Από το best seller Clio και το απόλυτο crossover Captur, το Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021 για την Ελλάδα, μέχρι το επιβλητικό SUV Kadjar, αλλά και το υπέρ-σύγχρονο κουπέ SUV νέο Renault Arkana, όλα τους θα πλαισιώσουν τη διοργάνωση, μεταφέροντας στελέχη και αθλητές. Αξίζει να σημειωθεί ότι το εντυπωσιακό Arkana, που διακρίνεται για την καθηλωτική του σιλουέτα, την κορυφαία ευρυχωρία του και την υβριδική τεχνολογία κίνησης, θα είναι το μοντέλο που θα ηγείται του Μαραθωνίου δρόμου, «οδηγώντας» τους χιλιάδες δρομείς, από τον Τύμβο του Μαραθώνα, μέχρι τον τερματισμό του νικητή στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Η Renault και η Teoren Motors Α.Ε. εύχονται σε όλους έναν καλό και τίμιο αγώνα.

Open

Στα πλαίσια της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, σας ενημερώνουμε ότι οι διαθέσιμοι τρόποι επικοινωνίας με την εταιρεία μας, είναι προσωρινά ανενεργοί. Για να διευκολύνουμε την πρόσβασή σας στο Site και να δημιουργήσουμε μία καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία για εσάς, ενδεχομένως αποθηκεύονται πληροφορίες στον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε για την πλοήγηση με τη μορφή "cookies". Για να περιορίσετε ή να ελέγξετε τα στοιχεία αυτά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σχετικές επιλογές που παρέχουν οι Internet Browsers. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά εδώ.

Close